Moderne

KVH-klasserom-03.jpg

Lokaler og utstyr

Et godt arbeidsmiljø er en forutsetning for god læring, derfor tilbyr vi flotte lokaler i helt nytt og moderne skolebygg i Norheimsmarka 15. Flotte og lyse klasserom, helt nye naturfagssal og flott kantine. Dette gir oss en unik mulighet til å være med å prege nærmiljøet vi er en del av. Her er det god tilgang til kollektivtrafikk og nært til det meste!

Fag

 Ved KVH er vi opptatt av at nettopp du skal lykkes med å nå dine mål. Vi er en liten skole med stor fleksibilitet. Hos oss tilpasser vi opplæringen slik at hver elev kan nå sitt fulle potensiale. Vi følger opp hver enkelt elev og samarbeider tett med hjemmet når det er nødvendig.

KVH er basert på et kristent verdigrunnlag. Undervisningen bygger på en kristen virkelighetsforståelse, og vi har et eget kristendomsfag. Alle er velkommen til skolen uansett livssyn. Vi ønsker å skape en åpen skole med et mangfold av mennesker som møter hverandre i konstruktiv dialog og gjensidig respekt. På den måten skaper vi en skole for alle, og på den måten kan vi sammen utgjøre en forskjell for samfunnet vi er en del av.

Ved KVH er vi tilstede og tar ansvar for oss selv og våre omgivelser. Vi oppfordrer våre elever og lærere til kritisk deltakelse i samfunnsdebatten basert på respekt for menneskerettigheter, likeverd og ytringsfrihet

 

Studieturer

Spania_KVH-måndag-7.jpg

Praktisk språklæring

På KVH reiser vi på studieturer. Her får du som elev muligheten til å lære språk på den beste måten: ved å bruke språket. Vi reiser til Spania på VG1.

Sentral

Screen Shot 2018-01-11 at 20.31.24.png

Kort vei til det meste!

KVH er lokalisert på Norheim, i Norheimsmarka 15 i kort avstand til Norheim terminal (buss), Oasen kjøpesenter, Puls Oasen (treningssenter), Raglamyr og idrettsanlegget til SK Nord. Her er det kort vei til det meste, enten du tar buss, sykler eller går.

 

Finn ut mer

 

Fagtilbud

Lurer du på hvilke fag og programområder vi kan tilby? Her finner du mer informasjon.

Spørsmål?

Ta kontakt med oss om du har spørsmål du ikke finner svar på!

Vil du bli elev?

Da må du sende inn søknad til oss! Søknadsskjema finner du her.